Woonreijk

Passe Partout

Passe Partout

In september 1998 is Dirk Steenbeke samen met een aantal vennoten het meubelmerk Passe Partout begonnen. Waar het bij de start een droom was die uitkwam, is het vandaag de dag een missie om mensen te laten genieten van de meubels die door Passe Partout op de markt worden gebracht. Bovendien is het voor Passe Partout een doel op zich dat families kunnen genieten van hun ‘quality time’ samen in de thuisomgeving. Op een productieoppervlakte van 1000 m2 werden in het begin 5 modellen geproduceerd met in totaal 13 mensen. In de huidige fabrieken werken 300 mensen op een oppervlakte van 30000 m2 en is er een designafdeling van 3000 m2 waar 40 mensen hun uiterste best. Zij werken dagelijks aan nieuwe designs en het optimaliseren daarvan. Vandaag de dag wordt Passe Partout geëxporteerd naar 20 verschillende landen, waar de Benelux, Frankrijk en Duitsland de grootste afzetmarkten zijn. Iedere dag wordt er bij Passe Partout gewerkt aan producten die voldoen aan de eisen van de consument die in een snel tempo veranderen. De ontwerpen worden gedaan door interne en externe Belgische en Nederlandse ontwerpers en alle designs worden vervolgens intern verder ontwikkeld. Naast dat er altijd oog is voor de consument zit het in het DNA van Passe Partout dat er met respect wordt omgegaan met alle belanghebbenden binnen en rond de organisatie; werknemers, meubelzaken en consumenten.

Designers

Axel van Enthoven
Hans Daalder
Rudiger Puylaert
Natalie Buijs

Producten

  • Mylan

    Hoekbank Gianni  is leverbaar in de verschillende standaard uitvoeringen, ook andere combinaties mogelijk. Neem contact op met onze showroom voor de mogelijkheden en de prijzen!

  • Pastille Lounge

    Poef Pastille Lounge is leverbaar vanaf: €  693,-

  • Xavier

    De mogelijkheden van de Xavier zijn bijna oneindig omdat deze uitvoerbaar is in een 2-zitsbank tot zeer ruime hoekbank.

Wanneer je in de wereld van Passe Partout binnentreedt, zal je een omgeving van gezelligheid en een geweldige atmosfeer binnentreden. De veelzijdige collectie aan meubelen en accessoires zorgt ervoor dat er voor iedereen een passend meubelstuk voor in het interieur te vinden is. Personaliseer jouw favoriete meubel met een stof of materiaal uit de ruime keuze die wordt aangeboden. Wanneer het gaat om het frame van de meubels van Passe Partout, wordt er altijd gekeken naar wat de duurzaamheid van de constructie ten goede komt. Met deze feiten in het achterhoofd wordt per model geanalyseerd welk vorm en materiaal gebruik wordt toegepast gelet op het beoogde comfort voor en de vorm van de banken.  Ook wordt er per bank een bijpassend soort vulling en manier van stofferen toegepast.

 

Designers & design

Wat belangrijk is voor de designs van Passe Partout is dat alle ontwerpen de identiteit uitdragen van Passe Partout. Zoals we eerder beschreven hebben, werkt het bedrijf met designers van binnen de organisatie en van de Nederlandse en Belgische nationaliteit. In het Passe Partout lab wordt er geëxperimenteerd met nieuwe vormen, technologiën, stoffen op basis van de feedback die er wordt verkregen vanuit de verkopers, klanten en met inspiratie van fashion, lifestyle en trend beurzen. De ideeën worden besproken met het ontwerpteam in de fabriek en daaruit ontstaan producten waar het bedrijf voor de volle 100% in geloofd.