Woonreijk

Notre Monde

Notre Monde

Volgens Notre Monde zou iedereen in een omgeving moeten leven die op luxueuze wijze gevuld is met de echte schoonheid van dingen en mensen die inspirerend zijn.

De collectie van Notre Monde bestaat uit dienbladen, spiegels en meubels waarbij in het productieproces traditionele technieken zijn gebruikt maar met inspiratie op mondiaal niveau. Luxe is gecombineerd met zeer praktische eigenschappen, zodat alle items op een decoratieve manier kunnen worden gebruikt. Alle unieke producten zijn met de hand vervaardigd in de studio van Notre Monde en zijn voorzien van een handtekening die je van de echtheid verzekerd.

Luxe en functie, welkom in deze wereld!

Designers

Dawn Sweitzer

Producten

Binnen de collectie van Notre Monde kun je verschillende series vinden die zijn gebaseerd op iedere keer een ander thema.

Gilded Layers: Deze serie is een weergave van gouden gloed van de zon tijdens zonsopkomst en schemering tijdens zonondergang. De indigo tinten gecombineerd met gouden effecten doen denken aan de blauwe ochtendlucht.

Tribal Quest: De serie is geïnspireerd door de prints en motieven van de prachtige kleding van verschillende stammen van Africa tot Indonesië.

Classic: Een zacht pallette aan kleuren gecombineerd met boeiende motieven geïnspireerd op de natuur en verre reizen kunnen worden samengevat als de Classic collectie.

Mystic Gold:  Deze serie kan worden omschreven als feestelijk en luxueus. Met dienbladen uit de Mystic Gold serie kun je een ruimte direct opfleuren met zijn zonnige kleuren, moderne patronen en gouden effecten.

Ocean Blue: De kleuren van de oceaan zijn de inspiratie voor deze serie. De verschillende kleurlagen van de oceaan worden allemaal toegepast in de dienbladen van de Ocean Blue serie.

Mini Trays: Ondanks het kleine formaat van de Mini Trays, is er op iedere tray genoeg te zien aan patronen en texturen. De elegante randen omlijnen de mooie kleuren en gouden accenten als een echt kunstwerk.