Interieuradvies

Persoonlijk interieuradvies

Ga je verhuizen, verbouwen of ben je benieuwd of die gezellige hoekbank of grote eettafel wel in jullie kamer past? Soms ontbreekt het je aan inspiratie of kom je er samen niet helemaal uit.

Onze gepassioneerde interieur specialisten kijken graag met je mee, en maken een persoonlijk 3d advies op maat.

We starten met een kosteloos intakegesprek  waarin je kennis maakt met de woonspecialist. We bespreken je ideale woonwensen en besluit je daarna dat de interieurspecialist voor je mag gaan ontwerpen dan zijn de kosten € 299,-  Bij een aankoopbedrag  van minimaal € 3000,- krijg je dit bedrag weer retour.


 

EEN GOEDE VOORBEREIDING IS ESSENTIEEL

Elke woon- en leefsituatie is uniek. Om tot een perfect eindresultaat te komen is het belangrijk dat alle hoofdbewoners aanwezig kunnen zijn tijdens de intake, zodat we alle woonwensen kunnen meenemen voor het interieurontwerp.

 

Tijdens het intakegesprek ontvangen wij graag:

  • Een plattegrond van de ruimte met de juiste afmetingen.
  • Je wensenlijst met meubelen uit onze showroom
  • Foto’s en afmetingen van meubelen die je graag wilt behouden.

 

Maak gratis een afspraak met één van onze interieurspecialisten.

Maak nu een afspraak voor een gratis intake!

https://www.woonreijk.nl/
september 2019
madiwodovrzazo
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456
Intake
Interieuradvies
Woonreijk
Stap 1:
Bij de intake maak je kennis met de interieurspecialist. Samen bespreken we je plattegrond en de wensenlijst met de meubelen die je aanspreken bij ons in de showroom. We analyseren jouw ideale woonwensen en bekijken alvast de mogelijkheden in de ruimte.
Stap 2:
Wanneer je na het intakegesprek besluit verder te willen gaan voor een 3d interieuradvies maken we een vervolgafspraak. De interieurspecialist gaat voor je aan de slag en zal je persoonlijke woonwensen visualiseren in een 3d advies op maat.
Stap 3:
De presentatie: Het 3d interieur advies wordt aan je gepresenteerd. Al ‘wandelend’ door je woning krijg je een kijkje in jouw nieuwe interieur. Je ervaart hoe jouw persoonlijke wensenlijst in jouw eigen interieur tot haar recht kan komen.

Door dit 3d interieurontwerp kan je ervaren hoe we van jouw huis, jouw nieuwe thuis kunnen maken.